Moderaattori - MacDille

Moderaattori - MacDille

ViestiKirjoittaja MacDille » 20.12.2017 18:48

Hei. Olen 15v poika nimeltään Juuso ja haen selvästikkin moderaattorin paikkaa. Pelailen joka päivä vähintään 4 tuntia joten aktiivisuus ei ole ongelma. Haen serverille moderaattoriksi, sillä olen jo rakentaja ja rakentamisen ohella pystyn helposti käymään auttamassa pelaajia ja tekemässä moderaattorin työtä kerran jos olen jo paikalla rakentamassa. Syynä lienee myös se että rakennettavaa ei ole aina mutta moderaattorille työtä tulee pelaajien mukana. Olen myös mukavan luotettava päätellen siitä että omistan jo rakentaja arvon. :)
Kokemusta löytyy.

Q & A

1. Toinen pelaaja2 epäilee, että pelaaja1 käyttää Hack Clientiä. Miten toimit?

Tässä tilanteessa mielestäni tulee ottaa nimi ylös mieleen ja tutkia pelaajan toimintaa, jos huomaa pelaajan käyttävänhack clienttiä tai muuta peliä helpottavaa kiellettyä juttua, annan pelaajalle porttikiellon ja porttikiellon pituus määräytyy teon vakavuudesta, tai ennestään ylläpidon kanssa sovitusta ajasta.
(komennot: /vanish, /tempban "pelaaja "aika" "syy")

2. Pelaajan rakennelma on tuhottu polttamalla, peitetty vedellä ja muutamia eläimiä on tapettu. Miten toimit?

Selvitän teon tekijän, selvittänyt onko "epäilty" ottanut mitään, jos on niin haen otetun tavaran takaisin jos olen varma että kyseiset tavarat on varastettu. Palautan rakennukset ja eläimet takaisin aikaan ennen teon tapahtumista ja annan tekijälle porttikiellon. Tutkin myös pelaajan porttikielto historian ja mahdollisesti nostan porttikiellon aikaa jos historiassa näkyy aikaisempaa sääntöjen rikkomista.
(komennot: /co i, /home "pelaaja":,/co l a:kill t:x r:x, /co rollback t:x r:x, /temban "pelaaja" "aika" "syy")

3. Pelaaja käyttäytyy huonosti chatissa, jakelee asiattomia linkkejä spammaamalla. Miten toimit?

Kyseisessä tilanteessa varoitan pelaajaa välittömästi, jos spammeri jatkaa annan uusia varoituksia jotka johtaa porttikieltoon. Jos näen teon tarpeeksi vakavaksi annan suoraan porttikiellon, aika riippuen teon vakavuudesta. Esimerkiksi pornolinkkien jako laskeittaisiin minun mielestäni yhden tai useamman päivän porttikieltoon. Katson myös pelaajan chat ja porttikielto historian, jos kummassakaa näkyy aikaisempaa sääntöjen rikkomista pidennän porttikieltoja tarpeen tullen. En itse tykkää käyttää hiljennystä.
(komennot: /warn "pelaaja" "syy", /tempban "pelaaja" "aika" "syy")

Lisä kysymykset:

1. Pelaaja kysyy, miten pääsisi osaksi henkilökuntaa. Mitä vastaat?

Neuvon häntä jättämään hakemuksen foorumeille.

2. Pelaaja kuoli laavaan kaivaessaan timanttia ja kertoi lopettavansa pelaamisen, jos et palauta hänen tavaroitaan. Miten toimit?

Kerron pelaajalle että emme vastaa hänen oma tekemistään virheistä ja että en valitettavasti voi auttaa.

3. Pelaaja kertoo hyvän kehitysidean sinulle palvelimesta. Miten toimit?

Jos itse nään kehitys idean hyväksi tai arvelen ylläpidon pitävän siitä, kiitän pelaajaa ja kerron ideasta muulle ylläpidolle.

Osaan toimia paineen alla, ja vaikka minulla menisi motivaatio tai riitaantuisin ylläpidon kanssa, en vahingoittaisi servua siitä. Esimerkkinä aikaisempi riitaantuminen Huuqon kanssa, ja vaikka minulla pysyi rakentajan rankki, en käyttänyt komentoja väärin.
Minut tulisi valita koska olen jo serverin ylläpidossa, lasken siis ylläpitoon kaikki jotka tarvitaan serverin kehitykseen ja ylläpitoon. Olen myös aktiivinen ja kokenut.
Käytin kyseisen hakemuksen tekemiseen ja miettimiseen noin 2 tuntia. Nopeasti pykäistyhän se on ja se luultavasti ei ole plussaa.

Kiiyos
MacDille
Moderaattori
 
Viestit: 3
Liittynyt: 10.02.2017 23:11

Re: Moderaattori - MacDille

ViestiKirjoittaja MacDille » 20.12.2017 18:48

Onnistuin myös kirjoittamaan kiitos väärin.
MacDille
Moderaattori
 
Viestit: 3
Liittynyt: 10.02.2017 23:11

Re: Moderaattori - MacDille

ViestiKirjoittaja Huuqo » 23.12.2017 16:24

Hakemus hyväksytty ja sinut on otettu ennalta määrittelemättömän pitkälle koeajalle.
Avatar
Huuqo
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 59
Liittynyt: 11.01.2017 05:27


Paluu Henkilökuntahakemukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron